wc, gootsteen afvoer ontstoppen in Amsterdam - Afvoer ontstoppen Amsterdam

Bereikbaar
00.00 - 00.00 Ma-Zo


Ga naar de inhoud

Rioolgeur - stankoverlast door rioolgeur voordelig opgelost

Afvoer ontstoppen Amsterdam

Rioollucht definitief verholpen dankzij Optimaal Rioolservice

 
 
Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend. Wanneer u een rioolgeur in uw huis bemerkt, kunt u gelukkig rekenen op een rioolbedrijf dat dag en nacht in actie kan komen.
 
 
Optimaal Rioolservice heeft medewerkers door het hele land, die u door middel van stankdetectie snel van een rioollucht kunnen afhelpen.
 
 
 

De oorzaak van een rioolgeur

 
 
Er bestaan veel misverstanden over het ontstaan en de bestrijding van een riool- of putlucht. Eén van meest voorkomende misverstanden is dat het probleem zou worden veroorzaakt door opeengehoopt vuil, maar de oorzaak van een rioollucht moet worden gezocht in de staat waarin uw riolering verkeert. Beschadigingen, breuken, barsten en scheuren in rioolleidingen zijn namelijk de belangrijkste aanleidingen voor het ontstaan van een rioolgeur.
 
 
 

Optimaal Rioolservice, professionele stankdetectie bij rioollucht

 
 
Bij Optimaal Rioolservice bieden wij complete dienstverlening op het gebied van rioleringen en ook voor het aanpakken van een rioolgeur hebben wij de juiste middelen tot onze beschikking.
 
Met behulp van rookdetectie-apparatuur kunnen wij een stankdetectie uitvoeren, waarbij onschadelijke rook door de afvoerbuizen wordt geblazen. Dit proces toont zelfs de kleinste haarscheurtjes feilloos aan. Op basis van de stankdetectie kunnen wij een gerichte reparatie uitvoeren of indien noodzakelijk een deel van de afvoer vervangen.
 
 
 

Rioolgeur - stankoverlast door rioolgeur voordelig opgelost

 
 
De vakspecialisten van Optimaal Rioolservice werken niet alleen snel en doeltreffend, maar doen dat ook nog eens heel voordelig.
 
Ervaart u dus stankoverlast door een rioollucht rond één van de afvoeren in uw woning en wilt u een betaalbare, vakkundige stankdetectie laten verrichten? Neem dan contact op met onze allround rioolservice. Optimaal Rioolservice is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
Bron van het artikel:


1 Opmerking
Gemiddelde stem: 110.0/5
Joost Roelofsen
2020-04-16 15:17:23
in de badkamer toilet beneden hangt (soms) een rioollucht. Ik hoop dat u dit kunt verhelpen. Ik ben benieuwd hoeveel dit ongeveer zou kosten. Alleen in de badkamer/ toilet beneden/ of de aansluiting op de standleiding in de ruimte er naast. In de keuken of badkamer boven is er geen probleem.

met vriendelijke groet,
Joost Roelofsen
Afvoer ontstoppen Amsterdam
Kramatweg
1095KC Amsterdam

Terug naar de inhoud